NOVO3 verhuist naar de Speeldoos

dec 24, 2022 Nieuws

Op de drukbezochte Kerst-inn keek de voorzitter van NOVO3, Martijn van Engelen, terug op het afgelopen jaar 2022 en keek al een beetje vooruit naar 2023.

Het belangrijkste nieuws is de terugkeer van de studio naar De Speeldoos. Na 3 jaar vanaf de ruimte op het Marktveld te hebben uitgezonden wordt deze ruimte verruild voor de studio aan de beneden voorkant in De Speeldoos. Voor veel medewerkers is dit een ‘terugkeer naar de oude ruimte’, toen zij nog deel uit maakten van de Avulo. De huidige studio wordt in de loop van het jaar afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw. Na een interne verbouwing wordt de nieuwe studio uitzendklaar gemaakt en uiteraard z.s.m. in gebruik genomen. De verwachting is, dat dit gerealiseerd zal zijn in het 1e kwartaal van 2023. Van Engelen roemde ook de samenwerking met VOS, die schouder aan schouder deze ontwikkeling in gang hebben gezet om NOVO3 tot een volwaardige moderne zender te laten groeien waar radio, website, Twitter, Facebook, Instagram en zo spoedig mogelijk in de loop van 2023 kabelkrant en TV ingepast gaan worden.