Nieuwsoverzicht

Jong geleerd is oud gedaan

Alle klassen van de Dr. Landmanschool in Keiespellersdurp deden vrijdag mee aan hun eigen carnavalsoptocht. Een half uurtje door het dorp. Van school naar school liepen de kleuters, leerlingen van groep 8 en alles wat daar tussen zit, met veel plezier, of wat ingetogener,  het rondje.

Groepen 1 en 2 toonden de resultaten van het Prehistorisch Dinoproject waarover ze woensdag ook al een tentoonstelling hadden gehouden. De oudere kinderen liepen met zelfgekozen creaties: van Harry Potter tot tijger. Het publiek verplaatste zich regelmatig waardoor mama, papa of open en oma, de optocht meerdere keren konden zien en er overal langs de route publiek was. De stoet werd afgesloten door leden van de jeugdprinsengroep van Keiespellersdurp.

Raadsdialoog VOS/NOVO3

Donderdag 8 september vindt er onder voorzitterschap van J.E.E.M. Beijens-Swalen van 20.00 tot 21.30 uur in de Commissiekamer van het Raadhuis Vught een Raadsdialoog plaats. Tijdens deze avond wordt de raad bijgepraat over de ontwikkelingen bij de lokale omroep VOS/NOVO3 en zal ook de begroting onderwerp van gesprek zijn.

Read More